Egg wrap

✔️Lactosevrij

Ingrediënten

  • 1 etl vegan boter
  • 2 eieren
  • Mespuntje paprikapoeder
  • 1 volkoren wrap
  • Rucola - hoeveelheid naar wens
  • 1 avocado
  • 30 g snoeptomaten
  • Mespuntje zout
  • Mespuntje zwarte peper
  • Citroen - hoeveelheid naar wens

Smelt de boter in een pan en giet de gemixte eieren erbij. Strooi de paprikapoeder over het ei en leg de wrap er gelijk op. Laat dit voor 30 seconden tot een minuut staan en begin dan aan de wrap te draaien. Dit voorkomt dat alles aan de pan blijft plakken. Wanneer de wrap in het midden omhoog begint te komen kan je hem omdraaien. 

Meng in een kom de avocado met kruiden, gesneden tomaten en citroen. Verdeel dit samen met de rucola over de wrap, Vouw de wrap dicht. 

Serveer de egg wrap met fruit naar keuze. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.