✔️Lactosevrij
Ingrediënten
• Scheutje olijfolie
• 1 ui
• 2 teentjes knoflook
• 1 tl paprikapoeder
• 1 tl cajun kruiden
• 0,5 tl chilivlokken
• 1 tl zout
• 1 tl zwarte peper
• 1 tl knoflookpoeder
• 720 ml pastasaus
• 1,5 blikje tonijn
- 1 tl paprikapoeder
• 1 tl cajun kruiden
• 1 tl zout
• 1 tl zwarte peper
• 1 tl knoflookpoeder
• Geraspte kaas
• 125 ml kookroom
• Kruiden naar smaak
• Koriander
• 1 L kokend water
• 450 g fusilli
Giet de olijfolie in een koude pan en doe de gesneden ui en knoflook erbij. Zet de pan op het vuur en doe de kruiden erbij. Bak voor 5 minuten. Giet de tomatensaus, room en tonijn erbij en meng goed. Doe opnieuw de kruiden erbij en laat dit voor 10 minuten op laag vuur koken. Roer zo nu en dan wel door de saus. Kook ondertussen de pasta gaar.
Doe de geraspte kaas en eventueel nog kruiden naar smaak erbij en laat dit weer voor een paar minuten koken. Strooi als laatst de koriander erbij.
Roer de pasta door de saus.
Reactie plaatsen
Reacties