Pittige garnalen linguine

✔️Lactosevrij

Ingrediënten
* Flinke scheut olijfolie
* 1 rode ui
* 3 teentjes knoflook
* 0,5 tl chilivlokken
* 1 tl cajun kruiden
* 1 tl knoflookpoeder
* 1 tl paprikapoeder
* 0,5 tl gemberpoeder
* 1 tl zout

* 1 rode punt paprika
* Handvol tomatenmix
* 500 ml kookroom
* Geraspte kaas

* Scheutje olijfolie
* 0,5 tl chilivlokken
* 500 g gamba’s
* 0,5 tl zout
* 0,5 tl paprikapoeder
* 0,5 tl knoflookpoeder

* 0,5 tl cajun kruiden (naar smaak)
* 0,5 tl knoflookpoeder (naar smaak)
* 0,5 tl paprikapoeder (naar smaak)
* 0,5 tl zout (naar smaak)

* 500 g linguine
* 1 l kokend water
* Koriander

Pel en was de garnalen van te voren.

Giet in een koude pan de olijfolie en doe gelijk de ui en knoflook erbij. Zet de pan op het vuur en kook voor 5 minuten.
Doe de kruiden en de gesneden groente erbij. Kook voor 5 minuten.
Giet de kookroom en geraspte kaas erbij. Dek de pan af en kook op laag vuur.
Bak ondertussen de gamba’s met de kruiden.
Doe de garnalen bij de saus en doe er nog kruiden naar smaak bij.
Dek de pan af en kook de linguine gaar.
Meng de linguine door de saus en strooi de koriander eroverheen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.