Gevulde paprika's

✔️Lactosevrij

Ingrediënten
* 450 g zilvervliesrijst
* 1 tl zout
* 1 tl zwarte peper
* 1 tl paprikapoeder
* 1 tl kurkuma
* 0,5 tl gemberpoeder
* 50 ml sojasaus
* Koriander
* Geraspte kaas

* 5 paprika’s
* 280 g tomatenpuree
* 500 ml kokend water
* 0,5 tl chilivlokken
* 1 tl zout
* 1 tl paprikapoeder
* 1 tl knoflookpoeder
* 1 tl zwarte peper
* 1 tl Italiaanse kruiden

Meng de rijst met de kruiden, sojasaus, koriander en kaas.
Snij de bovenkant van de paprika eraf en haal de binnenkant eruit. Vul de paprika’s met de rijst. Je hoeft ze niet volledig te vullen want de rijst zet uit.

Kook in een pan de tomatenpuree, kokend water en de kruiden. Giet dit in de ovenschaal met de paprika’s en dek de ovenschaal af met folie.
Leg de paprika’s voor 2,5 uur in een voorverwarmde oven op 200 graden. Kijk zo nu en dan wel of de saus verdampt en voeg dan wat kokend water toe.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.