✔️ Lactosevrij
Ingrediënten
- 200 g kipfilet
- Scheutje olijfolie
- 1 ui
- 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl kurkuma
- 0,5 tl gemberpoeder
- 0,5 rode paprika
- 500 g gezeefd tomatenpuree
- 50 ml kokend water
- 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 0,5 tl gemberpoeder
- 1 tl kurkuma
- 0,5 tl harissa
- 4 blokjes diepvries spinazie
- Koriander
- 8 wraps
- Geraspte kaas
Giet de olijfolie in de pan en bak de kipfilet gaar. Pluk de kipfilet en leg dit even apart.
Ik had de pan omgespoeld en opnieuw olijfolie erin gedaan. Doe gelijk de gesneden ui en de kruiden erbij. Meng goed en laat dit voor 3 minuten bakken. Doe de gesneden paprika erbij en bak dit voor 5 minuten. Giet de gezeefde tomatenpuree en kokend water erbij. Meng en dek de pan voor 5 minuten af. Doe de geplukte kipfilet en kruiden erbij. Zet het vuur laag en laat dit voor 15 minuten afgedekt staan. Als laatst doe je de diepvriesspinazie en de koriander erbij. Dek de pan weer af tot de spinazie zacht is geworden.
Smeer wat van de saus over de ovenschaal. Je kan ook ervoor kiezen om een stuk bakpapier te gebruiken. Dip 1 kant van de wrap in de pan en verdeel het mengsel over de wrap. Strooi de kaas erboven en leg de wrap opgevouwen in de ovenschaal. Herhaal deze stappen tot alle wraps gevuld zijn. Strooi nog wat van de geraspte kaas over de wraps. Leg de ovenschaal voor 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Reactie plaatsen
Reacties