Vermicelli met kip

✔️ Lactosevrij

Ingrediënten
• 250 g kippendijen
• 1.5 tl kurkuma
• Mespuntje cayennepeper
• 1,5 tl zout
• 2 tl ras el hanout
• 2 tl paprikapoeder
• 1 kip bouillon
• Scheutje olijfolie
• 1 ui
• Bami groentemix

• 200 g vermicelli
• 1 tl zout
• Kokend water

Snij de kippendijen in blokjes en marineer met de kruiden en olijfolie.
Dek de kip af en laat dit kort staan.

Giet de olijfolie in de wokpan en voeg de gesneden ui toe. Laat dit voor 3 minuten bakken. Voeg daarna de kip toe en laat dit voor 10 minuten bakken.
Als laatst voeg je de bami mix toe en laat dit opnieuw voor 10 minuten bakken.

Plaats de vermicelli in een pan op het vuur en voeg de zout toe. Roer alles samen en giet daarna het kokend water in de pan totdat de vermicelli volledig onder water is. Laat dit voor 2 minuten koken of totdat het water volledig verdwenen is.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.