Proteïne sesam bagels

✔️Lactosevrij

Ingrediënten

  • 400 g meel
  • 500 g vegan kwark
  • Mespuntje zout
  • 0,5 tl kristalsuiker 
  • 16 g bakpoeder
  • 1 ei
  • Sesamzaadjes - hoeveelheid naar wens

Meng de meel met zout en kristalsuiker. Giet dit in een kom en doe de kwark beetje bij beetje erbij.  Kneed totdat het deeg mooi zacht is. Verdeel het deeg in 4 of 5 ballen en leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Druk een gat in het midden van het deeg. Ik heb hiervoor het uiteinde van een houten lepel gebruikt. 

Smeer het deeg in met het ei en strooi de sesamzaadjes er overheen. Bak de bagels gaar in een voorverwarmde oven op 200 graden. Dit duurt ongeveer 20 tot 25 minuten. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.