✔️Lactosevrij
Ingrediënten
- 200 g kipfilet
- 2 etl Griekse yoghurt - lactosevrij
- 1 tl zwarte peper
- 1,5 tl cajun kruiden
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl kurkuma
- 1 tl paprikapoeder
- 0,5 tl gemberpoeder
- Sambal - hoeveelheid naar wens
- Scheutje olijfolie
- 1 rode punt paprika
- 0,5 gele paprika
- 0,5 groene paprika
- 2 etl ketchup
- 2 etl mayonaise
- Sambal - hoeveelheid naar wens
- 1 tl rode pesto
- 2 volkoren wraps
- Maaslander kaas - van nature lactosevrij
- 1 avocado
- Mespuntje zout
- Mespuntje zwarte peper
- Citroen - hoeveelheid naar wens
Snij de kipfilet in kleine stukjes en marineer met de kruiden en olijfolie. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de kip voor 5 minuten. Snij de paprika's in stukken en doe dit bij de kip. Dek de pan af totdat de kip en paprika's gaar zijn.
Meng in een kom de ketchup, mayonaise, sambal en rode pesto.
Werk in de onderstaande volgorde bij het vullen van de wrap.
Kipfilet en paprika mengsel -> Maaslander kaas -> saus
Rol de wraps en bak ze voor 10 minuten in de air fryer op 180 graden.
Mix ondertussen de avocado, kruiden en citroen in een blender. Serveer dit samen met de wraps en de overgebleven saus.

Reactie plaatsen
Reacties