Chocolade cappuccino mousse

✔️Lactosevrij

Ingrediënten

  • 40 ml espresso
  • 200 g Excellence 70% mild chocola
  • 250 ml plantaardig slagroom
  • 8 g klopfix
  • 1 etl vanille siroop
  • Cacaopoeder
  • Aardbeien

Bereid de espresso en smelt de chocola. Giet de espresso bij de chocola en meng dit goed door elkaar.

Giet de slagroom met de klopfix in een diepe kom. Mix totdat het romig is. Giet een gedeelte in een aparte kom zodat je dit als garnering kan gebruiken. Meng daarin de vanillesiroop en zet het even apart. Giet de andere helft bij de chocola en meng dit met een spatel. Giet de mousse over in de glazen. Garneer met de overgebleven slagroom en strooi de cacaopoeder eroverheen. Zet de glazen voor een uur afgedekt in de koelkast. Garneer als laatst met de aardbeien.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.