✔️lactosevrij
Ingrediënten
• 125 g roomboter
• 75 ml alpro chocomelk
• 100 g kristalsuiker
• 100 g basterdsuiker
• 1 zakje vanillesuiker
• Mespuntje zout
• 2 eieren
• 100 g meel
• 1 etl cacaopoeder
• 75 ml Alpro chocomelk
• 50 g roomboter
• 1 etl cacaopoeder
• Aardbeien jam
Smelt de roomboter in een pan met de chocomelk
Giet dit in een diepe kom en laat het eerst volledig afkoelen. Doe de suiker, basterdsuiker, vanillesuiker en zout erbij en mix voor een minuut. Meng de eieren 1 voor 1 door het mengsel. Zeef de meel en cacaopoeder en meng dit met een spatel.
Giet het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en leg deze in een voorverwarmde oven op 160 graden. Bak voor 25 tot 30 minuten.
Verwarm de chocomelk in een pan. Haal de pan van het vuur een meng de roomboter en cacaopoeder. Giet dit in de bakvorm.
Smelt de aardbeienjam in een pan en giet dit ook in de bakvorm. Roer met een satéprikker tot je een marble effect hebt.
Dek de bakvorm af en zet dit voor een half uur in de koeling.
Reactie plaatsen
Reacties