✔️ Lactosevrij
Ingrediënten
- 175 g roomboter
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 g poedersuiker poedersuiker
- 200 g meel
- 1 zakje bakpoeder
- 200 g Lotus Biscoff pasta
- Lotus koekjes
Meng de roomboter met vanillesuiker, poedersuiker en zout. Doe de meel beetje bij beetje en bakpoeder erbij. Kneed tot een deeg. Verdeel het deeg in kleine ballen en leg dit op een met bakpapier beklede bakplaat. druk de ballen iets aan. Leg het deeg voor 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Hou het wel in de gaten. Laat de koekjes volledig afkoelen.
Smelt de Lotus Biscoff pasta au ben marie. Dip de koekjes erin en leg ze op een stuk bakpapier. Maal de Lotus koekjes fijn en strooi dit over de koekjes. Leg als laatst een Lotus koekje erop en dek ze af. Leg de Lotus Biscoff koekjes voor 10 tot 15 minuten in de koelkast.
Reactie plaatsen
Reacties