Lotus brownies

✔️Lactosevrij

Ingrediënten 20 brownies

  • 250 g roomboter
  • 1 etl cacaopoeder
  • 150 g bruine suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • Mespuntje zout
  • 4 eieren
  • 200 g meel
  • 2 etl cacaopoeder

 

  • 4 etl Lotus pasta
  • 200 g Lotus koekjes

Smelt de roomboter met de cacaopoeder in een pan. Laat dit afkoelen en giet dit daarna over naar een grote kom.

Doe de bruine suiker, vanillesuiker en zout erbij en mix goed. Breek de eieren 1 voor 1. Je mixt eerst 1 ei voordat je de volgende erbij doet. Zeef de bloem en cacaopoeder en mix kort. Hierna ben ik over gegaan naar een spatel. Dit zorgt ervoor dat het beslag luchtig blijft. 

Giet het beslag over in een met bakpapier beklede bakvorm. Smelt de Lotus pasta en giet dit met een vork over het beslag. Roer kort totdat je een marble effect krijgt. Verdeel de Lotus koekjes over het beslag. Leg de bakvorm voor 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Nadat de brownies klaar waren heb ik nog wat van de Lotus pasta er overheen gedaan. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.