✔️Lactosevrij
Ingrediënten 7 crêpes
- 2 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 300 ml amandelmelk
- 100 g meel
- 1 tl kaneel
- Roomboter
- 1 etl Lotus Biscoff pasta
- Lotus koekjes
Mix de eieren met de vanillesuiker. Giet de amandelmelk erbij en mix dit voor 30 seconden. Zeef de meel en kaneel en mix tot een gladde massa. Vet de pan in met roomboter en giet 1 lepel in het midden van de pan. Ik heb geen speciale pan gebruikt. Beweeg de pan totdat het mengsel over de volledige bodem is verdeeld. Bak de crêpes aan beide kanten gaar. Dek de crêpes af. Smelt de Lotus Biscoff pasta en breek de koekjes in grove stukjes. Verdeel eerst de Lotus pasta over de crêpes en daarna de koekjes. Als laatst heb ik nog een laagje Lotus pasta over de crêpes verdeeld.
Reactie plaatsen
Reacties