Ingrediënten
• Scheutje olijfolie
• Knoflook
• 250 g garnalen
• 1 tl zwarte peper
• 1 tl zout
• 2 tl paprikapoeder
• 1 tl gember
• 1 paprika
• 1 tl zwarte peper
• 1 tl zout
• 1 broccoli
• Kokend water
• 1 tl zout
Kaassaus
• 100 g geraspte kaas
• 150 g kookroom
• 0,5 tl zout
• 0,5 tl zwarte peper
• 500 g pasta
• Water
• Koriander
Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de gesneden knoflook toe. Laat dit voor een paar minuten bakken. Voeg de garnalen, zwarte peper, zout, paprikapoeder en gember toe. Bak dit voor 2 minuten op hoog vuur.
Haal de garnalen uit de pan en leg dit apart. Bak de paprika in dezelfde pan en voeg de zwarte peper en zout toe. Bak de paprika totdat het zacht is.
Kook in een andere pan het water en voeg de broccoli en zout toe. Laat dit koken totdat de broccoli zacht is.
Voeg de geraspte kaas en kookroom in een pan. Kook roerend tot een gladde massa. Kruid de saus met peper en zout. Meng de garnalen en groentes door de saus.
Zet een pan met water op het vuur en voeg na een paar minuten de pasta toe. Kook de pasta totdat het zacht is.
Wanneer de pasta klaar is voeg je dit in een schaal en giet je de saus over de pasta heen. Strooi als laatst de koriander over de pasta heen.
Reactie plaatsen
Reacties