✔️ Gluten en lactosevrij
Ingrediënten:
• 3 eieren
• 1 zakje vanillesuiker
• Halve etl koek en speculaaskruiden
• 2 etl havermout
• 150 ml kokosmelk
• 120 g kokosmeel
• 1 zakje bakpoeder
• Handvol gemalen amandelen
• 1.5 etl geraspte kokos
Breek de eieren in een diepe kom en voeg de vanillesuiker en speculaaskruiden toe. Mix alles samen. Voeg de havermout toe en mix dit ook samen. Voeg de kokosmelk toe en mix het weer samen.
Voeg de kokosmeel beetje bij beetje toe. Dit voorkomt dat je uiteindelijk te veel meel gebruikt. Voeg ook de bakpoeder toe en mix tot een gladde massa.
Als laatst voeg je de gemalen amandelen en geraspte kokos toe. Meng dit met een spatel.
Giet het beslag in de met bakpapier bekleedde bakvorm en strooi nog wat geraspte kokos over het beslag.
Leg het brood in een voorverwarmde oven op 180 graden. De eerste 10 minuten heb ik alleen het onderste gedeelte van de oven verwarmd. Na de 10 minuten kan je beide gedeeltes verwarmen.
Reactie plaatsen
Reacties