Pittige Gnocchi

✔️Lactosevrij

Ingrediënten

  • 30 ml olijfolie
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1000 Gnocchi
  • 50 g Violife roomboter
  • 2 tl chilivlokken
  • 1,5 tl knoflook
  • 2 tl zout
  • 2 tl zwarte peper
  • 2 tl paprikapoeder
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • 2 tl basilicum
  • 700 g tomatensaus
  • 250 ml Alpro room
  • 50 ml kokend water
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl zout
  • 1 tl zwarte peper
  • 1 tl Toscane kruiden
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • Geraspte kaas
  • Koriander
  • Parmezaanse kaas

Snij de ui en pers de knoflook. Giet de olijfolie in een grote pan en bak de ui en knoflook voor 2 minuten. Bak de Gnocchi voor 3 minuten mee en haal deze daarna uit de pan. Smelt de roomboter en doe de kruiden erbij. Dek de pan af en laat dit voor 2 minuten op laag vuur bakken. Giet de tomatensaus, room en kokend water erbij. Dek de pan af en laat dit voor 5 minuten staan. Doe de Gnocchi en kruiden erbij en laat dit voor 10 tot 15 minuten op laag vuur staan. Als laatst doe je de koriander en geraspte kaas erbij. Giet de Gnocchi over in een ovenschaal. Strooi de koriander en parmezaanse kaas eroverheen en zet de Gnocchi voor 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.