Zoete aardappel met pesto spinazie kip

✔️Lactosevrij

Ingrediënten

  • 1 zoete aardappel
  • Scheutje zonnebloemolie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl zwarte peper

 

  • 200 g kipfilet
  • Sambal - hoeveelheid naar wens
  • 1 tl zout
  • 1 tl zwarte peper
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl kurkuma
  • 0,5 tl gemberpoeder 
  • Scheutje olijfolie
  • Koriander - hoeveelheid naar wens
  • 3 etl rode pesto
  • 0,5 rode paprika
  • 0,5 gele paprika
  • Baby spinazie - hoeveelheid naar wens

Schil en snij de zoete aardappel in plakken. Marineer met de kruiden en zonnebloemolie. Bak de zoete aardappel binnen 30 minuten gaat in de airfyer. Draai de zoete aardappel na 15 minuten om. 

Snij de kipfilet in stukjes en marineer met de sambal, kruiden, koriander en olijfolie. Bak de kipfilet in een pan met olijfolie. Doe na 5 minuten de pesto erbij en bak voor 5 minuten. Snij de paprika's in kleine blokjes en doe dit bij de kip. Roer alles goed door elkaar en dek de pan af totdat de kip gaar is en de paprika's zacht zijn. Als laatst doe je de spinazie erbij. Dek de pan voor 1 minuut af zodat de spinazie zacht wordt.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.