✔️Lactosevrij
Ingrediënten
- 375 g tofu
- Scheutje olijfolie
- 0,5 tl gemberpoeder
- 1 tl zwarte peper
- Mespuntje zout
- 75 ml sojasaus
- 0,5 tl zwarte peper
- 0,5 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprikapoeder
- 0,5 tl gemberpoeder
- Sambal - hoeveelheid naar wens
- 1 tl meel
- 500 g rijst
- Scheutje olijfolie
- 1 l kokend water
- 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper
Breek de tofu in stukjes en marineer met de olijfolie en kruiden. Bak de tofu voor 15 minuten op 200 graden in de airfryer.
Meng ondertussen de sojasaus met de kruiden, sambal en meel in een kom. Giet dit over de tofu heen en bak dit nog voor 10 minuten in de airfryer.
Doe de rijst met de olijfolie in een pan. Roer voor een paar seconde en giet het kokend water erbij. Doe als laatst de kruiden erbij en dek de pan af totdat de rijst gaar is.
Serveer de bowl met jouw favoriete toppings.

Reactie plaatsen
Reacties