✔️Lactosevrij
60 stuks
Ingrediënten
* 1 etl koriander
* 1 tl kurkuma
* 5 teentjes geraspte knoflook
* 1 tl gember
* 1 tl paprikapoeder
* 0,5 tl zwarte peper
* 1,5 tl zout
* Scheutje olijfolie
* 1600 g vismix
* 800 g garnalen
* 1,5 zak mie
* Kokend water
* 1 kilo geraspte wortels
* Scheutje sojasaus
* Handvol geraspte kaas
* 2 pakken filodeeg
* Bloem
* Water
Doe de koriander samen met de kruiden en olijfolie in een kom. Meng alles samen.
Bak de vis met de koriander mengsel gaar in een pan.
Doe de mie in een kom en giet het kokend water erbij. Laat dit staan totdat de mie zacht is. Wanneer de vis gaar is zie je dat er vocht uit de vis is gekomen. Dit giet je over de mie heen.
Rasp de wortels en giet de sojasaus eroverheen. Doe de geraspte kaas en vis erbij en meng alles door elkaar.
Leg een fel filodeeg op een bord/jouw werkplek. Verdeel de vulling over de filodeeg en rol dit 1 keer. Breng de randen naar het midden en rol verder.
Volg deze stappen totdat de vulling op is.
Bak de loempia’s voor 45 tot 50 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 250 graden.
Reactie plaatsen
Reacties