Mini pistache cheesecake

NO BAKE
✔️ Lactosevrij

Ingrediënten
• 250 g lotus koekjes
• 50 g gesmolten roomboter

• 200 g roomkaas
• 150 g poedersuiker
• 1 zakje vanillesuiker
• 200 ml ongeklopte slagroom
• 1 zakje klopfix
• Aardbeien

• 100 g gemalen pistachenootjes
• Aardbeien

Smelt de roomboter in een pan en maal de koekjes fijn. Meng de gemalen koekjes met de gesmolten roomboter.
Schep het mengsel in de vormpjes en druk het plat. Ik heb hiervoor een theebeker en een muffin vorm gebruikt. Dek de vormpjes af en leg ze in de vriezer.

Mix de roomkaas, poedersuiker en vanillesuiker voor een minuut. Giet de ongeklopte slagroom en klopfix erbij. Mix tot een gladde massa.

Snijd de aardbeien in dunne plakjes en verdeel deze in de vormen.
Verdeel de room over de aardbeien en zet de cheesecakes weer voor 3 tot 4 uren in de vriezer. Dek de cheesecakes wel af.

Maal de pistachenoten fijn en verdeel deze over de cheesecakes. Snijd weer een paar aardbeien in dunne plakken en verdeel deze ook over de cheesecakes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.