Pistache sicles

4 mini sicles, 4 grote sicles

Ingrediënten omhulsel
• 100 g melk chocolade

Ingrediënten vulling
• 125 g pistachenoten
• 100 g marie biscuits
• 75 g monchou
• 1 etl gesmolten chocolade

Zet een steelpan met daar bovenop een kom op het vuur. Smelt de chocola.
Voeg de gesmolten chocola toe in een garneerflesje en verdeel het over de vormen.
Zet de vormen in de vriezer.

Doe de pistachenoten in een mixer maar mix het niet al te fijn.
Mix de marie biscuits fijn in een mixer.
Voeg de gemalen marie biscuits en pistachenoten in een diepe kom. Voeg de monchou en de gesmolten chocola toe. Mix alles tot een geheel.
Steek de stokjes in de vormen en verdeel de vulling. Druk de vulling goed plat. Verdeel opnieuw de gesmolten chocola over de vormen. Zet de pistachesicles opnieuw in de vriezer totdat de chocola hard is geworden.
Als laatst kan je met de overgebleven chocola strepen maken op de pistachesicles. Zet de sicles hierna wel opnieuw in de vriezer.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.