Strawberry cheesecake ice cream

✔️Lactosevrij

Ingrediënten

  • 400 ml soja ongeklopte slagroom
  • 400 g lactofree roomkaas
  • 200 g poedersuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 zakjes klopfix
  • Aardbeien
  • Bastognekoek
  • Vegan witte chocola

Klopt de slagroom met de roomkaas, vanillesuiker, poedersuiker en klopfix voor 2 minuten. Verdeel ondertussen de aardbeien over 2 borden. 1 gedeelte snij je in kleine blokjes en de andere pureer je. 
meng de gepureerde aardbei door het beslag. 

Verdeel in een schaal eerst het beslag. Strooi hierop de aardbeien en de verkruimelde bastognekoeken. Herhaal deze volgorde tot alles op is. Rasp de witte chocola en strooi dit over de schaal. Dek de schaal af en zet deze 3 tot 6 uren in de vriezer. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.