Churros cheesecake

✔️Lactosevrij

Ingrediënten

  • 450 g churros cheesecake
  • 200 g roomboter
  • 400 g roomkaas
  • 400 g ongeklopte slagroom
  • 2 zakjes klopfix
  • 150 g poedersuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 tl cacaopoeder
  • 1 tl kaneel
  • Koek&speculaas kruiden

Smelt de roomboter en maal de cornflakes fijn. Meng de gesmolten boter door de gemalen cornflakes en giet dit over in de bakvorm. Druk het goed plat en dek de bakvorm af. Zet de bakvorm in de koelkast.

Giet de slagroom met de roomkaas, poedersuiker en vanillesuiker in een kom. Zeef de cacaopoeder, klopfix en kaneel. Mix het beslag voor een minuut. Giet dit over in de bakvorm en zet deze voor 2 uren in de koelkast. Garneer de cheesecake met koek&speculaas kruiden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.